NAGOVEŠTEN ODLAZAK! Danilo Anđušić napušta Partizan?
Danilo Anđušić, Foto: ABA League./Dragana Stjepanovic

ovo se ne radi

NAGOVEŠTEN ODLAZAK! Danilo Anđušić napušta Partizan?

Neverovatno

Objavljeno: 22:46h

Ivana Maksimović, supruga košarkaša Partizana Danila Anđušića, ponovo je otišla daleko kometarišući odluke Željka Obradovića, trenera crno-belih.

Ona je navela da je Danilo pokazao koliko vredi u trećem meču finalne serije ABA lige, iako je pre toga veći deo sezone presedeo na klupi. Očigledno nepravedno, barem prema njenom mišljenu:

Danilo Anđušić
Danilo Anđušićfoto: Starsport

- A za ovog momka, malo je reči kojima bih opisala celu ovu sezonu. Posle skoro dva meseca neigranja, sinoć je pokazao srce i ljubav. Ljubav prema košarci i ljubav prema klubu. A za kvalitet, iskustvo i godine govore sami za sebe. Ko istinski prati košarku, sve vidi - napisala je Ivana, pa dodala:

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić
Ivana Maksimović i Danilo Anđušićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

- Tvoji dečaci i ja smo preponosni na tebe. Zaslužuješ svet, a i mnogo više. Nove lepe i velike stvari tek dolaze - zaključila je Ivana putem Instagrama.

Ivana Maksimović
Ivana Maksimovićfoto: Printscreen/Instagram/ivanamaksimovic

Anđušiću ovog leta ističe ugovor sa Partizanom, a kako je srpski bek igrao tokom ove dve sezone, teško da će ostati u klubu. Na sve to treba dodati i komentare njegove supruge na račun timske selekcije. Neverovatno!

Bonus video:

01:35

Anđušić posle poraza u derbiju

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.